A Son of Mr Cape CrocodiLe HunTeR

nenekBeLLa @ a son of Mr.Cape Crocodile Hunter

Tuesday, May 29, 2012

Kenangan itu indah..(Part 1)

klik saje imej untuk lagi beso dan jelas

Untuk kali ini, guwa ingin memasukkan beberapa gambar kenangan yang guwa pilih sendiri dari zaman guwa kecil hingga ke beso. Cuma setiap entri guwa hanya meletakkan satu gambar sahaja bagi tujuan guwa mengingat semula detik indah bile bersama. 

So kali ini, gambar ini guwa pilih. Gambar bestfren guwa yang akhirnya masing-masing sudah mule membawa kehidupan sendiri. Guwa banyak bestfren dan yang ini adalah bestfren bongok guwa. Atas kiri, Yon,odah, acah, guwa..bawah kiri pula ema, bebi pridoll dan pakcik erwan.
Gambar ini diambil semasa kami semue beramai-ramai mengadakan malam dark night tak silap di dewan besar.. dimana memasing memilih pakaian ala-ala hantu yang menakutkan. Malam itu juga guwa menang jantan paling hepi tak silap dan yon jadi gadis paling hepi di tempat guwa..
Acah dan odah sudah berkahwin dan bole bercium di khalayak ramai, yon pula masih menunggu jantan machonye, ema setia dengan artis-artisnya, bebi pridol pula dengan jiwa cikgunya yang membuatkan guwa terkesima, pakcik erwan pule dah kawen, anak dah sorang.. dan guwa Alhamdulilah.. doakan saja segalanya berjalan dengan lancar..Guwa sudah tidak looser doh.

No comments: