A Son of Mr Cape CrocodiLe HunTeR

nenekBeLLa @ a son of Mr.Cape Crocodile Hunter

Monday, September 22, 2008

kenangan Dayana Shamimi

yuhuuu..
erm gambar kat sebelah ni adalah gambar kawan-kawanku yang sentiase happy.. hehe
actually nie gambar mase latihan untuk presentation dr.Z.. grup kitorang buat cerita tentang "dayaNa Shamimi"..
simple jer ceritenyer..just seekor lembu yg hilang dicuri oleh sepasang orang tua yg memang tua..
citer yg kitorang present ni sebenarnyer nk menunjukkan ikatan persahabatan, kasih sayang yg sebenar...hehe
bile tengiok pic nie, nak tergelak pun ader.huhuhu
tapi da mcm 1 keluarga..rase bile da berpisah nati semue sediy..
xder dah kenangan camni.. harap2 diorang semue berjayer..
odah dapat kawin ngan wan, baby menjadi lelaki sempurna, mawk menjadi seorang yang manje, kak su bertambah kurus, noni akan semakin tinggi, kak jun membuka sebuah saloon, erwan pula menjadi qari al-quran yg berjayer dan semestinyer aku akan membolot harta bapak aku nanti..hahaha
untuk semue kawan-kawan...thanks...
semoga berjayer semue hendaknyer..
untuk zahid(xder dlm gambar).. semoga rajin bgun pagi..hehe
sayonara grup presentation dr z..

2 comments:

whyiamsosleepy said...

mane videonye
takkan tade upload kot

BUNK BED said...

HAHAHAHA!! beb!! wa tak sangker lu ade blog yg suweet cmni...hmm..oh aku rindu do time tu.. i guess i could be nominated as the worst rok director in the whole universe!! insyaAllah if i get d chance to post dayana shamimi i'l do it..skg baik aku wat asgmnt babi ko dulu!! love u is!!